Facebook Pixel ...

OM JEN THE BARBER

MASTER BARBER & OLDSCHOOL STYLE TATTOO APPRENTICE: JEN

Jen Gkolfinopoulos er en fremtredende mesterbarberer fra Piraeus, Hellas, med en bemerkelsesverdig ti år lang karriere innen hårpleie. Han startet sin reise som en selvlært kunstner, før hans lidenskap for faget førte ham til å forfølge formell utdannelse ved en prestisjefylt frisørskole i Athen. Ivrig etter å bedre sine ferdigheter og utvide sin ekspertise, dyrket han sin håndverkskunst gjennom deltakelse på flere barberseminarer, og behersket både tradisjonelle og moderne teknikker.

I 2023 førte Jens søken etter perfeksjon ham til Norge, hvor han ble en integrert del av det respekterte etablissementet Viaticum Barber. Inspirert av Viaticum-familiens etos, allierte han seg med deres visjon og bidro med sin rike erfaring og talent til det kollektive streben etter perfeksjon.

Fascinert av det symbiotiske forholdet mellom barbering og tatoveringskunst, bega Jen seg inn i kroppskunstens rike, drevet av et ønske om å utforske nye uttrykksformer. Under veiledning av Anko (Anastasis Koukoulas), den respekterte eieren av Viaticum Gallery i Oslo, fordypet Jen seg i den intrikate verdenen av tatovering, med spesialisering innen tidløse old school-design.

Med lidenskap for innovasjon og mestring bega Jen seg ut på en transformerende reise, deltok på anerkjente tatoveringsmesser i Milano og Paris. Omgitt av bransjens fremste skikkelser, absorberte han uvurderlige innsikter og teknikker, og utnyttet sin dype forståelse av lys, skygge og harmoni, som han hadde opparbeidet seg gjennom sin omfattende erfaring som barberer, for å løfte sin tatoveringsdyktighet til nye høyder.

Jen Gkolfinopoulos står som et bevis på det ustoppelige streben etter perfeksjon, og smidig forener de tidløse tradisjonene innen barbering med den dynamiske kunsten innen tatovering, samtidig som han fortsetter å sette sitt uutslettelige preg på den globale scenen for skjønnhet og håndverk.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.