offentlige personer

OFFENTLIGE PERSONER

Oppdag selvuttrykk: Der kunst møter kreativitet i en koselig atmosfære!

I vårt innbydende studio, stoler anerkjente personligheter på oss med deres tatoveringer og piercinger. Fra musikere til skuespillere, er hver visitt et samarbeid som resulterer i unik kunst.

Velkommen til et rom hvor hvert merke forteller en historie.

offentlige personer

Kjendis-Hub: Viaticum Galleri

STJERNER I BLEKK: HVOR KJENDISER STOLER PÅ VIATICUM GALLERIET MED SINE HISTORIER

Velkommen til Viaticum Galleri, der kunst møter kjendis. Plassert i det pulserende hjertet av Oslo, Norge, har vårt studio blitt et fristed for offentlige personer som ønsker å uttrykke sine historier gjennom blekk og piercinger. Fra fotballspillere til sangere, DJ-er, og mer, har vårt talentfulle team av tatoveringskunstnere hatt æren av å innprinte deres unike fortellinger på deres hud.

Bli med oss når vi feirer fusjonen av kreativitet og berømmelse, og skaper uforglemmelige kunstverk som resonnerer med ånden til Oslos kulturscene.

CHRISTOS ZAFIRIS

Christos Zafeiris (Greek: Χρήστος Ζαφείρης) er en norsk fotballspiller som spiller som midtbanespiller for Slavia Prague.

Aron Dønnum

Aron Leonard Dønnum er en norsk profesjonell fotballspiller hvor han spiller som en kantspiller for Toulouse.

Celin Bizet Ildhusøy

Celin Bizet Ildhusøy er en norsk profesjonell fotballspiller som spiller som spiss for Women’s French Ligue 1-klubben Paris Saint-Germain og det norske landslaget.

Tomine Harket

Anna Katharina Tomine Malmquist Harket er en norsk sanger og skuespiller. Hun er datteren til skuespiller Camilla Malmquist Harket og sanger Morten Harket. Tomine ble tatovert av Anko (Anastasis Koukoulas) i Oslo i løpet av 2021.

IDA HELENE & YANNICK DE BRITO

Ida Helene (DJ ASTROBLONDE) & Yannick De Brito (DJ SOULSHOCK) setter den norske musikkscenen i brann hver gang de mikser settene sine. Nylig åpnet de sitt eget galleri midt i hjertet av Oslo. @hysjoslo