utmerkelser

UTMERKELSER

prisvinnende tatoveringer

Artisteri og Priser

Viaticum Galleri: Hvor Oslos fineste artister lager prisvinnende tatoveringer

Velkommen til Viaticum Galleri, hvor du finner Oslos fremste tatovører. Utforsk vår berømte samling av prisbelønte tatoveringer, og viser frem vårt talentfulle teams enestående dyktighet og prestisje. Opplev det høyeste nivået av kunstnerisk fortreffelighet og innovasjon med hvert design på Viaticum Galleri.

Cyprus Tatovering Konvensjon: 2022

Beste av lørdag – 3rd plass

Midt i den livlige atmosfæren til International Cyprus Tatovering Konvensjon 2022, vant Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) sin første tatoveringspris, og sikret tredjeplassen i den prestisjetunge Best of Saturday-kategorien.

Da navnet hans ga gjenlyd gjennom lokalet, gikk Anko Tattoos opp på scenen, en blanding av overraskelse og oppstemthet lyste i øynene hans.

Han holdt trofeet høyt og visste at denne anerkjennelsen var et bevis på hans dedikasjon og talent, og markerte en betydelig milepæl i hans reise som tatovør.

Cyprus Tatovering Konvensjon: 2023

Beste av liten – 1st plass

Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) kom tilbake til den internasjonale Cyprus Tatovering Konvensjon 2023 og tok toppplassen i kategorien Beste av liten.

Med et selvsikkert skritt tok han imot førsteplassen, hans dyktighet og engasjement var tydelig i hver detalj av hans vinnende stykke. Applausen som fulgte var et bevis på hans talent og beundring fra jevnaldrende.

Denne seieren var ikke bare en milepæl; det var en bekreftelse på Anko Tattoos’ lidenskap og engasjement for håndverket hans, og drev ham videre på hans kunstneriske reise.

Cyprus Tatovering Konvensjon: 2023

Beste av portrett – 1st plass

Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) slo til på Cyprus Tatovering Konvensjon 2023, og sikret to førsteplasspriser.

Spesialiseringen hans i portrett tatoveringer ga ham topplasseringen i kategorien Beste av portrett, som viser hans eksepsjonelle dyktighet og evne til å fange naturtro detaljer.

Denne dobbeltseieren fremhevet ikke bare Anko Tattoos’ talent, men befestet også hans rykte som en ledende artist i tatoverings miljøet.

Cyprus Tatovering Konvensjon: 2023

Beste av farge stor – 3rd plass

Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) imponerte deltakerne på Cyprus Tatovering Konvensjon 2023 med sin Salvador Dali-tatovering, og sikret tredjeplassen i kategorien Beste av farge stor.

Dette intrikate mesterverket, omhyggelig laget over totalt 70 timer, viste frem Anko Tattoos’ dedikasjon og talent.

Med 40 timers arbeid før stevnet og ytterligere 30 timer under arrangementet, lyste Anko Tattoos’ engasjement for håndverket sitt sterkt, og ga ham velfortjent anerkjennelse i tatoverings miljøet.

Bergen Tatovering Konvensjon: 2023

Beste av liten – 1st plass

Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) fortsatte sin seiersrekke utenfor Cyprus, og triumferte på Bergen Tatovering Konvensjon i Norge 2023 ved å ta den ettertraktede førsteplassen i kategorien Beste av liten.

Denne seieren befestet hans rykte som en eksepsjonell tatovør, og viste hans allsidighet og dyktighet på en nasjonal og internasjonal scene.

Anko Tattoos’ evne til å utmerke seg på tvers av forskjellige konvensjoner og kategorier understreket hans urokkelige forpliktelse til perfeksjon innen tatoverings kunsten.

Bergen Tatovering Konvensjon: 2023

Beste av farge – 2nd plass

Anko Tattoos (Anastasis Koukoulas) viste frem sitt bemerkelsesverdige talent på Bergen Tatovering Konvensjon 2023, og sikret seg ikke bare førsteplassen i Beste av liten kategorien, men tok også andreplassen i den hardt konkurransedyktige Beste av farge kategorien.

Denne imponerende dobbeltseieren fremhevet Anko Tattoos’ allsidighet og fargemestring, og ga ham anerkjennelse blant både jevnaldrende og entusiaster.

Med sin dyktige utførelse og kunstneriske visjon viste Anko Tattoos seg nok en gang som en kraft å regne med i tatoverings verdenen.

Utdelings Øyeblikk

Omfavnende seire: Feirer tatoverings utmerkelse på konvensjoner

1
2
3
4
5
6
7