tatovering

Tatovering i Oslo

tatovering studio Oslo

Med over 10 års erfaring er vi din fremste destinasjon for tatoveringer i Oslo. Vår profesjonelle ekspertise gir deg tryggheten du trenger for å utforske de mest populære tatoveringsstilene.

Vårt team er dedikert til å gi deg den perfekte tatoveringen, uansett om du foretrekker realisme, tradisjonelle design eller moderne kunstverk. Velkommen til vårt tatoveringsstudio, hvor din visjon blir virkelighet med presisjon og lidenskap

POPULÆRE - TATOVERINGSSTILENE

Dotwork

Dotwork-tatoveringer blir skapt ved å bruke små prikker for å bygge opp intrikate mønstre og bilder. De kan være minimalistiske eller svært detaljerte og brukes ofte til geometriske eller mandala-design.

Realisme

Realisme tatoveringer gjenskaper livaktige bilder med detaljerte skygger og teksturer, noe som gir inntrykk av ekte objekter eller portretter.

Blackwork

Blackwork er kjent for sin dristige, sorte tatoveringsstil med intrikate geometriske mønstre eller abstrakte figurer.

Svart og grått

Svart og grått er kjent for sin subtile eleganse og bruk av gråtoner for å skape dybde og kontrast i tatoveringer.

Minimalistisk

Minimalistiske tatoveringer er enkle, rene og ofte små i størrelse, med fokus på enkelhet og symbolsk betydning.

Akvarell

Akvarelltatoveringer etterligner akvarellmalerier med myke overganger og flytende fargeeffekter som gir en drømmeaktig estetikk.

Skrift og Bokstaver

Tatoveringer som viser ord, fraser eller sitater i ulike skrifter og stiler har alltid vært populære for å formidle meldinger og personlig betydning.

Tribal & Neo Tribal

Tribal tatoveringer henter inspirasjon fra urbefolkninger over hele verden og kjennetegnes av dristige, svarte linjer og abstrakte, symmetriske design. De har en lang historie og er fortsatt populære.

Tradisjonell eller Old School

Den klassiske stilen kjennetegnes av tykke konturer, sterke farger og tidløse motiver som hjerter, roser og sjømenn.

Tatovering galleri

Artikler