Facebook Pixel ...

OM ANDREEA

PMU Specialist & Floral Tattoo Artist: ANDREEA

Andreea Oduche er en 28 år gammel permanent makeup-artist fra Bucuresti, Romania. Med en iboende lidenskap for å fremheve naturlig og feminin skjønnhet, har hun løftet sitt håndverk til kunstens nivå.

veronica

Andreeas interesse for permanent makeup blomstret fra hennes beundring for naturlig skjønnhet og den transformative kraften den har. Hennes dedikasjon til å hjelpe kvinner i alle aldre med å føle seg mer selvsikre og vakre er tydelig i hennes nøye arbeid og oppmerksomhet på detaljer.

Gjennom sin karriere har Andreea aktivt søkt å finpusse sine ferdigheter og utvide sin kunnskap. Hun har deltatt i en rekke masterklasser, hvor hun nøye har observert teknikkene til anerkjente artister i bransjen. Ved å inkorporere disse avanserte ferdighetene i sin egen praksis, har Andreea kontinuerlig perfeksjonert sitt håndverk over de siste syv årene i Bucuresti, Romania.

Hennes forpliktelse til fortreffelighet og hennes lidenskap for permanent makeup har gjort Andreea Oduche til en respektert profesjonell i sitt felt, beundret for sin evne til å fremheve og transformere naturlig skjønnhet til en utsøkt kunstform.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.