En Omfattende Guiden til Microdermal Piercinger

Oct 27, 2023 | Piercing

Microdermal piercinger, vanligvis kjent som dermal piercinger, er en fantastisk og allsidig måte å uttrykke din unike stil og forbedre din skjønnhet. Hvis du vurderer å få en dermal piercing eller bare ønsker å lære mer om denne fascinerende formen for kroppsendring, vil denne artikkelen gi deg all den informasjonen du trenger.

Forståelse av Microdermal Piercinger at Viaticum Gallery

En dermal piercing, eller microdermal piercing, er en type kroppsendring som innebærer plasseringen av en liten anker under huden, med et dekorativt toppunkt (vanligvis laget av materialer som titan, rustfritt stål eller biokompatible materialer) som er synlig over huden. I motsetning til tradisjonelle piercinger, som har inngangs- og utgangspunkter for smykker som skal passere gjennom, har dermal piercinger bare ett synlig punkt på hudens overflate.

 • Prosedyren: Under dermal piercing-prosedyren lager en dyktig piercer en liten lomme under huden ved hjelp av en nål. Deretter settes en anker inn i denne lommen, som vanligvis har hull eller en fothylse for å holde det sikkert på plass. Det dekorative toppunktet, som ofte har en edelsten eller unikt design, skrus deretter inn i ankeret, og fullfører dermal piercingen.
 • Varianter: Mens dermal piercinger kan plasseres på forskjellige deler av kroppen, finnes de mest vanligvis på ansiktet, brystet eller overkroppen. Imidlertid tillater deres allsidige natur en rekke plasseringer som passer din personlige stil.

Plasseringer for Microdermal Piercinger

Dermal piercinger kan plasseres på mange steder, hver med en unik estetikk og helbredelsesprosess. Her er noen populære plasseringer å vurdere:

 • Bakre Dermal Piercing: En bakre dermal piercing er et dristig og forlokkende valg. Plassert på øvre eller nedre del av ryggen kan det være et enkeltstående uttalelsesmykke eller en del av en intrikat design.
 • Håndledd Dermal Piercing: Å plassere en dermal piercing på håndleddet skaper et delikat og iøynefallende tilbehør. Enten du velger en enkelt håndledd dermal eller et symmetrisk par, er det en nydelig måte å fremheve hendene dine på.
 • Bryst Dermal Piercing: Bryst dermal piercinger, som er plassert over brystbenet eller under kragebenet, kan forbedre brystets naturlige skjønnhet og tjene som et fengslende midtpunkt.
 • Ansikts Dermal Piercing: Ansikts dermal piercinger, inkludert kinn, øyebryn og brodermal piercinger, kan legge til en edgy og slående effekt på ditt samlede utseende.

microdermal piercinger
microdermal piercinger

Helbredelsesreisen of Microdermal Piercinger

Forståelsen av helbredelsesprosessen er avgjørende når det gjelder dermal piercinger. Her er noen nøkkelelementer å huske:

 • Innledende hevelse: Det er normalt at piercingstedet opplever noe hevelse, rødhet og mild ubehag umiddelbart etter prosedyren. Disse symptomene avtar vanligvis i løpet av noen dager.
 • Helbredelsestidslinje: Dermal piercinger har en lengre helbredelsesperiode sammenlignet med tradisjonelle piercinger, ofte varierende fra flere måneder til et år eller mer. Denne forlenget helbredelsestiden er nødvendig for at vevet skal binde seg sikkert til ankeret.
 • Ettervern: Riktig ettervern er avgjørende for den vellykkede helbredelsen av dermal piercingen din. Her er noen tips for å veilede deg gjennom prosessen:
  • Rengjøring: Rens piercingen forsiktig med en saltvannsløsning eller saltvannsoppløsning to ganger om dagen for å fjerne rusk og redusere risikoen for infeksjon.
  • Unngå rotasjon: Avstå fra å vri eller rotere smykket under helingsperioden, da dette kan forstyrre vevets helingsprosess.
  • Klesvalg: Velg klær som ikke hekter seg fast i dermal piercingen din. Løse, pustende stoffer er ideelle i den innledende helingsperioden.
  • Unngå berøring: Motstå fristelsen til å berøre, plukke eller leke med dermal piercingen din. Å holde den ren og uberørt er viktig.
  • Solsikkerhet: Beskytt dermal piercingen din mot langvarig sollys, da UV-stråler kan hemme helingsprosessen.
  • Bytte smykker: Unngå å bytte smykker selv under helingsperioden. Søk profesjonell hjelp hvis du ønsker å bytte ut det dekorative toppunktet.

Potensielle Komplikasjoner in Microdermal Piercinger

Selv om dermal piercinger generelt er trygge når de utføres av en profesjonell piercer og pleies nøye, er det potensielle komplikasjoner du bør være oppmerksom på:

 • Infeksjon: Hvis piercingstedet blir infisert, kan du oppleve rødhet, hevelse og utflod. Søk medisinsk hjelp hvis du mistenker en infeksjon.
 • Avstøtning: I noen tilfeller kan kroppen presse ankeret mot hudens overflate, noe som resulterer i at smykket blir avstøtt. Dette er mer vanlig med feilplasserte eller grunne piercinger.
 • Vandring: Vandring oppstår når piercingen beveger seg fra sin opprinnelige plassering. Dette kan være ubehagelig og kan føre til avstøtning av smykket.
 • Keloider og arrdannelse: Keloider, hevet arrvev, kan danne seg rundt piercingen. Selv om det ikke er vanlig, kan det være en bekymring for noen individer.

Microdermal Piercinger: En Unik Uttrykksform for Stil

Dermal piercinger er ikke bare en måte å dekorere kroppen din på; de er en måte å uttrykke seg selv. Hver dermal piercing er et unikt kunstverk som gjenspeiler din individualitet og stil. Enten du velger en elegant dermal piercing på håndleddet, en fengende bryst dermal eller en intrikat arrangement av dermal piercinger på kroppen din, har du friheten til å skape din egen lerret.

Som med enhver form for kroppsendring er det viktig å velge en profesjonell og pålitelig piercer for å sikre din sikkerhet og tilfredshet. Diskuter ideene og preferansene dine med pierceren din for å oppnå ønsket resultat. Din valgte piercer vil veilede deg gjennom prosessen, inkludert plassering, valg av smykker og etterverninstruksjoner.

Mens helbredelsesreisen kan kreve tålmodighet og flid, er resultatet en vakker og unik tillegg til din kropps lerret. Dermal piercinger er en varig og imponerende måte å uttrykke din stil, individualitet og kreativitet på, forbedre din eleganse og gi en dristig uttalelse til verden.