Piercing i Oslo

Velkommen til vår profesjonelle piercing studio, der vi hjelper deg med å uttrykke din unike stil. Fra klassiske nesepiercinger til dristige brystvortepiercinger og alt imellom, vår erfarne stab tilbyr en rekke piercingalternativer som passer for alle. Med fokus på hygiene og komfort, kan du stole på oss for å gi deg den perfekte piercingopplevelsen

ØRE PIERCING

Ørepiercinger har alltid vært populære, og de siste årene har flere ørepiercinger, kjent som “øre-stabler” eller “kuraterte ører,” fått stor popularitet.

Pat the tattoo dry with a clean, soft towel. Do not rub it, as this can irritate the skin.

NAVLE PIERCING

Også kjent som navlepiercing, forblir denne stilen populær, spesielt blant enkeltpersoner som søker en unik og stilig piercing.

NESE PIERCING

Nesepiercinger, inkludert piercinger i nesevingen og septum, har vært konsekvent populære valg for ansiktspiercinger.

LEPP PIERCING

Labret-, Monroe- og Medusa-piercinger er vanlige leppiercinger. Disse kan legge til en dristig eller subtil uttalelse til ens utseende.

TUNGE PIERCING

Tungepiercinger fortsetter å være et populært valg for de som leter etter en skjult piercing eller en unik måte å uttrykke seg på.

ØYEBRYNS PIERCING

Øyebrynspiercinger, ofte plassert vertikalt gjennom øyebrynet, kan gi et tøft og stilig utseende.

BRYSTVORTE PIERCING

Brystvorte Piercing er en populær og velkjent piercingstil. De innebærer innsetting av smykker gjennom en eller begge brystvortene

INDUSTRIAL PIERCING

En industriell piercing innebærer to piercinger som er koblet sammen av en enkelt smykke, vanligvis en stang, og er vanligvis plassert gjennom den øvre ørebrusken.

ØREKANT/HELIX PIERCING

Helixpiercinger, som går gjennom ørets ytre rand, er allsidige og tillater ulike smykkevalg og plasseringer.

GENITAL PIERCING

Genitale piercinger for både menn og kvinner er intime kroppsmodifikasjoner som gir muligheten til personlig stil og økt nytelse. Disse piercinger uttrykker en unik identitet og tiltrekker de som søker dypere forbindelse med sin egen kropp.

CONCH PIERCING

Conch-piercing går gjennom ørets sentrale brusk, enten på innsiden (indre conch) eller utsiden (ytre conch) av øret.

Piercing galleri

18+ galleri

Artikler