OM TANOU

HANDPOKE TATTOO ARTIST: HANDPOKE TANOU

Vasilis er en 33 år gammel tatovør som kommer fra Hellas, hvor hans lidenskap for tatoveringskunsten er intet mindre enn inspirerende.

tanou

Som en banebrytende skikkelse i den pulserende byen Oslo, har Vasilis oppdaget en nisje for seg selv ved å spesialisere seg på handpoke-tatoveringer – en eldgammel og omhyggelig teknikk utført utelukkende for hånd, og unngår konvensjonell bruk av maskiner.

Vasilis bringer en særegen touch til tatoveringsområdet, og hans dedikasjon til håndverket er tydelig i alle intrikate detaljer i arbeidet hans. Med en enestående forpliktelse til å gi en virkelig unik og personlig tatoveringsopplevelse, er Vasilis go-to-artisten for de som søker en reise inn i en verden av handpoke-tatoveringer.

Legg ut på en spesiell kunstnerisk reise med Vasilis og oppdag den rike variasjonen av handpoke-tatoveringer, der hvert slag er et vitnesbyrd om dyktigheten, lidenskapen og ekspertisen til denne erfarne artisten.

Ditt møte med Vasilis kommer til  å bli en uforglemmelig utforskning av en eldgammel teknikk, sømløst blandet med samtidskunst.

Hev tatoveringsopplevelsen din med et snev av tradisjon og innovasjon, der Vasilis inviterer deg til å bli med ham på denne eksepsjonelle og personlig tilpassede kunstneriske reisen ulik noen annen.