SEMINARER

Slipp løs kreativiteten din: Bli med på tatoverings- og piercingseminarene våre! Oppdag kunstnerskapet bak kroppsmodifisering i våre oppslukende seminarer.

Lær av eksperter, utforsk teknikker og lag din unike stil.

Dykk inn i en verden der selvutfoldelse ikke kjenner grenser.

Tatoverings- og piercingkurs i Oslo, Norway

NÅL MOT HUD: HVOR HISTORIER UTLEVES PÅ VIATICUM GALLERYS SEMINARER

Viaticum Gallerys Seminarer, hvor kreativitet finner uttrykk.

Plassert i hjertet av Oslo, Norge, tilbyr seminarene våre en plattform for enkeltpersoner å utforske kunsten å tatovere og pierce. Fra entusiaster til spirende kunstnere, gir våre verksteder rom for å slippe løs kreativitet og lage unike uttrykk. Bli med oss mens vi fordyper oss i kroppskunstens verden og feirer de forskjellige historiene og stilene som former samfunnet vårt

Møt din tatoveringsseminarguide ANKO: Klar til å inspirere!

TATOVERINGSSEMINAR I OSLO, NORWAY

Bli med oss på et 3-dagers tatoveringsseminar ledet av Anko Tattoos, kjent som Norges fremste mikrorealismeartist.

Anko har en fremragende karriere som en flerprisvinnende tatoveringsartist og er den anerkjente eieren av Viaticum Gallery i Oslo.

Med ni års erfaring innen tatovering og fire års dedikert undervisning bringer Anko en uovertruffen ekspertise til sine seminarer.

Som en sponset artist av industriledere som Inkjecta, Kwadron, DermalizePro, HustleButterDeluxe og IAMINK, er Anko i forkant av innovasjon og fortreffelighet innen tatovering.

Arbeidet hans har prydet sidene til anerkjente publikasjoner, inkludert Inked Magazine, Sullen Clothing, Hustle Butter Deluxe og mer. Etter å ha reist verden rundt, både med tatovering og instruksjon, tar Anko med seg et vell av kunnskap og erfaring til seminarene sine. Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære av en av bransjens beste.

Ofte stilte spørsmål

Hvor gammel bør jeg være for å delta på tatoveringsseminaret?

Deltakere må være minst 15 år med skriftlig samtykke fra foreldre. Personer under 18 år er begrenset til å tatovere menneskelig hud, men kan fortsatt trene på syntetisk “praksis”-hud.

Er det mulighet for å jobbe i studio etter gjennomført seminar?

Eksepsjonelle og engasjerte studenter kan få muligheten til å jobbe ved en av Viaticum Galleriets virksomheter etter seminaret.

Må jeg kjøpe mitt eget tatoveringsutstyr?

Viaticum Galleri vil sørge for alt nødvendig utstyr under tatoveringsseminaret. Etter seminaret skal utstyret returneres i original stand.

Hvor lenge varer seminaret?

Seminaret varer i omtrent 20 til 25 timer.

Hva koster seminaret?

Seminar avgiften er 20 000 NOK.

Vil jeg være en del av en gruppe under seminaret?

Seminarer gjennomføres på en-til-en basis for å sikre at hver student får personlig oppmerksomhet fra instruktøren.

Vil jeg motta et sertifikat etter fullført seminar?

Etter vellykket gjennomføring av seminaret vil deltakerne motta et diplom som bekrefter deres prestasjon på Viaticum Galleri. I tillegg vil en tatoveringslærer være tilgjengelig for å følge deg etter seminaret, og ta opp eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha.

Er tegneerfaring nødvendig for å bli tatovør?

Selv om tegneerfaring kan akselerere fremgang, er det ikke en forutsetning. Mange vellykkede studenter har utmerket seg i tatoveringsindustrien uten tidligere kunstutdanning, og stoler på dedikasjon og lidenskap.

ANKO TATOVERING: 3-DAGERS INTENSIVT TATOVERINGSEMINAR PLAN

Dag 1: 12:00 til 18:00 – Omfattende teori og praktiske eksempler, inkludert grunnleggende fargeteori

Dag 2: 12:00 til 18:00 – Praktisk øvelse med kunstig hud og avansert teknikk

Dag 3: 12:00 til slutten av økten – Live demonstrasjon: Anvendelse av seminarteknikker i en ekte tatoveringsøkt, inkludert design, stencil, materialvalg, maskindrift, avanserte teknikker, fargeteoriapplikasjon, videografi, fotografering, redigering og sosiale medier.

Seminar Form

Lærlinger: Øv på kunstig hud

Tatoveringslærlinger som finsliper håndverket sitt på syntetiske hudlerreter og mestrer kunstnerskapet slag for slag.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16