OM STAVROS

Tattoo Apprentice: Stavros

Stavros er en 22 år gammel tatovør fra den fortryllende øya Korfu i Hellas. Han la ut på sin reise i tatoveringsindustrien i en alder av 18 år.

Ivrig etter å fordype seg i tatoveringskunstens verden, startet han som resepsjonist i en kjent lokal tatoveringsbutikk, hvor han ikke bare ledet resepsjonen, men også foredlet ferdighetene sine i å designe tatoveringer for kunder.

I 2021 tok Stavros den dristige beslutningen om å flytte til Oslo. Det var her han krysset veier med Anko, en erfaren tatovør som tok ham under sine vinger og ga uvurderlig mentorskap. Gjennom Ankos nøye veiledning og instruksjoner utviklet Stavros ikke bare sitt kunstneriske talent, men låste også opp sitt fulle potensiale som tatovør. I dag er Stavros drevet av en umettelig lidenskap for kunst og tatovering.

Han har reist mye med teamet fra Viaticum Galleri, og har hatt muligheten til å delta på verdenskjente museer, festivaler og tatoveringskonvensjoner, som har utvidet hans kunstneriske horisont.

Stavros har hatt det privilegium å besøke New York City for å utforske den pulserende tatoveringsscenen, på turné i prestisjefylte tatoveringsstudioer som Inkology, Love Machine Tattoo Studio, Inknation og Noble Art Tattoo. Under disse turene hadde han æren av å møte og snakke med anerkjente artister som Roberto Carlos, Mashkow, Darwin Enriquez og mange andre, der fikk han uvurderlig innsikt i deres teknikker og håndverk.

Stavros’ lidenskap ligger i fineline og minimalistiske realistiske tatoveringer, og han ønsker å spesialisere seg i denne kunstformen i sin karriere. Han setter sin ære i å lage skreddersydde design som ikke bare er estetisk tiltalende, men også dypt meningsfulle for kundene hans. Med sitt talent, lidenskap og urokkelige forpliktelse til fortreffelighet, er Stavros klar til å skape seg et navn som en av de mest ettertraktede tatoveringsartistene i bransjen.

Å inkludere erfaringene hans i New York City og møtene med anerkjente tatoveringsartister gir dybde og rikdom til Stavros sin reise, og fremhever hans dedikasjon for å lære av de beste og kontinuerlig utvikle seg som artist i tatoveringens livlige verden.