Facebook Pixel ...
selv erklaering

SELVERKLÆRING

selv erklaering

Hos Viaticum Galleri bruker vi kun engangs tatoveringsutstyr. Det betyr at alt utstyr som er i direkte kontakt med kunden kastes etter bruk. Alt blekk vi bruker er godkjent av europeiske forskrifter og også i Norge. Vi har strenge protokoller for renslighet før, under og etter en tatovering.

DU ER PÅLEVET å opplyse om det er forhold som kan øke smittefaren, og som kan begrunne utvidede hygieniske tiltak. Hvis du har permanent eller nedsatt immunforsvar, hudsykdommer, allergier, eller sykdommer som kan overføres via blod, må du informere tatovøren din om dette.

VIKTIGE HENSYN DU MÅ TA: Under tatoveringen må du ikke klø eller ta på tatoveringen og utstyret som brukes. Hvis du ved et uhell berører tatoveringen eller utstyret, må du informere tatovøren din umiddelbart.

SLÅSOMRÅDER: Tatoveringer på steder som hender, fingre, føtter, knær og albuer er områder hvor blekket vil slites bort. Å fullføre disse stedene er også utfordrende, og sluttresultatet ender sjelden pent. Disse stedene kan retusjeres mot et gebyr.

HUSK: Alle reagerer forskjellig på blekk; noen er mer mottakelige enn andre. Hvordan du behandler tatoveringen din og hvor forsiktig du er og om du følger ettervernrådene eller ikke, vil spille en stor rolle for det helbredende resultatet av tatoveringen din. Ettersom det er mange individuelle årsaker til at det ikke alltid gror som forventet, er vi et meget dyktig team med mange års erfaring og hundrevis av helbredede verk. Husk alltid at det er en mulighet for at huden din ikke vil helbrede tatoveringen din perfekt.

ERKLÆRING:

  • Jeg erklærer at jeg har fylt 18 år.
  • Jeg er ikke gravid eller ammer.
  • Jeg er ikke påvirket av alkohol, medisinske stoffer eller sterke stoffer.
  • Jeg er klar over at det er fare for infeksjoner, betennelser og allergiske reaksjoner når huden penetrerer huden under injeksjon av blekk.
  • Jeg forstår at Viaticum Gallerys oppgave som tatovør er å sprøyte blekket inn i huden og lage et fint kunstverk! Det endelige helbredende resultatet er mitt eget ansvar.
  • Jeg har selv fullt ansvar for eventuelle konsekvenser for mitt tatoveringsresultat (infeksjon, irritasjon, helbredelse), og jeg utelukker både studio og artist fra enhver form for ansvar.
  • Jeg forstår at etter tatovering må jeg følge studioets retningslinjer for ettervern, som er svært viktige for et godt endelig helbredelsesresultat med minimal risiko for infeksjoner og komplikasjoner.
  • Jeg godtar og lar tatovøren ta et bilde av tatoveringen min. Min tatovering tilhører kunstnerens portefølje og kan brukes til markedsføring og promotering.
  • Jeg forstår at det ikke er noen angrerett. En tatovering er et håndverk, ikke et trykk.

DEPOSITUM: En tredjedel av prisen belastes som depositum for å bestille time.

Innskudd brukes ikke KUN til å bestille time, men OGSÅ for at kunstneren skal lage/tegne ditt nye design og photoshope det på huden din, samt en digital pre-tattoo versjon (hvis bilder er levert av kunden).

Et tilpasset unikt design gjøres vanligvis på kunstnerens fritid, og det er en avgiftsbelagt tjeneste.

Et design kan ta fra 1 time til 10 timer avhengig av hvor vanskelig ideen er. (Håndtegnede design kan ta lengre tid).

Depositumet kan overføres til en senere dato dersom det er gitt varsel på 48 timer, men kan IKKE RESUNDES, siden kunstneren har gjort fremskritt med ditt design, selv om du kanskje ikke har mottatt designet.

Du må og vil motta ditt design 1 dag før din “bestilte time” med mindre annet er avtalt med kunstneren din.

Selv om du avbestiller timen av personlige årsaker, vil du fortsatt motta ditt design, og designet vil tilhøre deg som kunde å bruke slik du ønsker videre. Men som nevnt ovenfor, vil INGEN REFUSJON bli gitt til deg, siden kunstneren allerede har jobbet med designet ditt på forhånd og betales for tiden sin.

Hvis du flytter/endrer avtale mer enn 2 ganger, mister du innskuddspengene dine, og den selvstendig næringsdrivende artisten får betalt av dem for å dekke de tomme dagene du har forårsaket i kalenderen deres. (Dødsfall, tap av et ben, en arm eller et alvorlig skadetilfelle vil ikke føre til at du mister innskuddspengene dine).

Ved å delta på konsultasjonen/avtalen din erklærer du at du har lest, forstått og godkjent alle punktene ovenfor.

Vær sikker på at du er klar over risikoen før du bestiller.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.