Facebook Pixel ...

OM TANOU

HANDPOKE TATTOO ARTIST: HANDPOKE TANOU

Vasilis er en 33 år gammel tatovør som kommer fra Hellas, hvor hans lidenskap for tatoveringskunsten er intet mindre enn inspirerende.

tanou

Som en banebrytende skikkelse i den pulserende byen Oslo, har Vasilis oppdaget en nisje for seg selv ved å spesialisere seg på handpoke-tatoveringer – en eldgammel og omhyggelig teknikk utført utelukkende for hånd, og unngår konvensjonell bruk av maskiner.

Vasilis bringer en særegen touch til tatoveringsområdet, og hans dedikasjon til håndverket er tydelig i alle intrikate detaljer i arbeidet hans. Med en enestående forpliktelse til å gi en virkelig unik og personlig tatoveringsopplevelse, er Vasilis go-to-artisten for de som søker en reise inn i en verden av handpoke-tatoveringer.

Legg ut på en spesiell kunstnerisk reise med Vasilis og oppdag den rike variasjonen av handpoke-tatoveringer, der hvert slag er et vitnesbyrd om dyktigheten, lidenskapen og ekspertisen til denne erfarne artisten.

Ditt møte med Vasilis kommer til  å bli en uforglemmelig utforskning av en eldgammel teknikk, sømløst blandet med samtidskunst.

Hev tatoveringsopplevelsen din med et snev av tradisjon og innovasjon, der Vasilis inviterer deg til å bli med ham på denne eksepsjonelle og personlig tilpassede kunstneriske reisen ulik noen annen.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.